Kwaliteit

De professionaliteit en alomvattende aanpak zijn de belangrijkste kenmerken van UP Educatie.
We zorgen ervoor dat deelnemers aan onze opleidingen de in Nederland wettelijk vereiste kennis en vaardigheden opdoen. Deze worden bevestigd met een erkend diploma of certificaat. Verder besteden we ook aandacht aan het verbeteren van de vaardigheden van werknemers ten opzichte van de specifieke eisen van hun werkzaamheden.
We werken samen met gekwalificeerde en ervaren instructeurs/docenten en beschikken over professionele technische faciliteiten: hallen, machines, apparaten, uitrusting, containers voor brandbestrijding, en ruimten die geschikt zijn voor specifieke praktische oefeningen.

Voor wie?

Onze klanten zijn overwegend werkgevers en ondernemers die het belangrijk vinden dat hun medewerkers naar behoren functioneren op de Nederlandse arbeidsmarkt en dat deze in het bezit zijn van diploma’s of certificaten die voldoen aan de Nederlandse wetgeving op het gebied van veilige, gezonde en milieuvriendelijke arbeidsvoorwaarden:

 • arbeidsbemiddelingsbureaus die mensen in dienst hebben met verschillende taalachtergronden,
 • internationale bedrijven die ook actief zijn op de Nederlandse arbeidsmarkt,
 • onderaannemers van VCA-gecertificeerde bedrijven,
 • openbare en private inburgeringsorganisaties,
 • zzp’ers en particulieren.

Custom made

Voor bedrijven die op de Nederlandse arbeidsmarkt starten, kunnen we een analyse uitvoeren en een optimaal programma samenstellen (een opleidingspakket en -plan op maat), zodat kostbare tijd en geld kunnen worden bespaard. Verder besteden we veel aandacht aan het adaptieve en sociale aspect van de opleidingen.

We stellen op uw bedrijf afgestemde opleidingsprogramma’s samen, die gebaseerd zijn op:

 • identificatie en analyse van de opleidingsbehoeften van de organisatie,
 • analyse van de kennis en vaardigheden van de deelnemers aan de opleidingen.

Het samengestelde programma houdt rekening met zowel de doelen van de organisatie als de individuele ontwikkeling van vaardigheden van de deelnemers, tot op het niveau dat de organisatie nodig acht of wettelijk vereist is.

EU-programma's

Uitgebreide toolkit voor trainers van communicatieve vaardigheden
in een multiculturele omgeving
.

Nederlandse versie:

 
Audio:

 
Alle materialen die we u aanbieden, worden onder open licenties beschikbaar gesteld.

Bent u geïnteresseerd in de opleidingen van UP Educatie?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
contactformulier
tel. 0654657393

07november

Aankomende opleidingen

 • zaterdag 10 november -VCA-b – Ridderkerk
 • zaterdag 17 november – VCA-b – Oldenzaal
 • vrijdag 23 november – Reachtruck – Venlo
 • maandag 26 november – Heftruck – Almelo
 • vrijdag 30 november – Reachtruck – Venlo
 • zaterdag 8 december -Heftruck – Almelo
26november

Nieuwe VCA-examens

Vanaf 1 september hebben wij nieuwe VCA-examens. Hierin draait het niet langer alleen om de inhoudelijke kennis van veiligheidsrisico’s en manieren om die te beperken, maar ligt de nadruk op de toepassing van die kennis in de beroepspraktijk. Dit betekent dat er tijdens de cursus meer aandacht moet zijn voor het toepassen van kennis in de werksituatie. De examens hebben ook een andere opzet gekregen. Het nieuwe examen bestaat nog altijd voor een deel uit kennisvragen, maar is uitgebreid met toepassingsgerichte vragen. Uit deze vragen moet blijken of cursisten hun kennis kunnen toepassen in een werksituatie. En wat zijn de eerste ervaringen? Zeker meer tijd nodig voor het lezen! En de resultaten? Binnenkort de statistieken van de eerste drie maanden.